polski broker ubezpieczeniowy

Infolinia: 01 44 100 22 phone

NEWS: Uzyskaj profesjonalną poradę w zakresie ubezpieczenia na życie, ubezpieczenia zdrowotnego i wypadkowego oraz wielu innych

Polityka prywatności

 

RightOne Ltd i Piotr Pelczynski t/a RightOne szanujemy Państwa prawo do prywatności i działamy zgodne z naszymi zobowiązaniami wynikającymi z ustaw o ochronie danych (Data Protection Acts 1988 and 2002). Celem sekcji „Polityka Prywatności” jest określenie, w jaki sposób radzić sobie z wszelkimi danymi osobowymi, przekazywanymi nam przez klientów podczas wizyty na tej stronie. Oczywiście, jeśli nie jesteś Państwo zadowoleni z naszej „Polityka Prywatności” nie należy korzystać z tej strony. Odwiedzając tę stronę, akceptujesz warunki tej witryny Polityka prywatności . Wszelkie linki zewnętrzne do innych stron są wyraźnie oznaczone jako takie, i nie jesteśmy odpowiedzialni za zawartość lub politykę prywatności innych stron.

 

 

Rodzaje zbieranych informacjii

 

"Dane osobowe"

 

Są to dane, które identyfikują użytkownika lub dane, które mogą być wykorzystywane do identyfikacji lub kontaktowania się i obejmują: imię i nazwisko , adres, adres e-mail, adresy IP użytkownika w sytuacji, gdy nie zostały one usunięte lub nie były anonimowe. Takie informacje są zbierane tylko, jeśli dobrowolnie zgodziłeś się je do nas przesłać.

 

"Dane nieosobowe"

 

Podobnie jak większość stron internetowych, zbieramy dla celów statystycznych inne informacje analityczne zebrane na podstawie łącznej liczby wszystkich gości na naszej stronie internetowej. Ten typ danych nieosobowych zawiera informacje, które nie mogą być wykorzystane do identyfikacji ani do kontaktowania się z Państwem. Do informacji nieosobowych należą m.in. takie jak dane demograficzne z uwzględnieniem: adresu IP użytkownika, typy przeglądarek i inne anonimowe dane statystyczne w zakresie wykorzystywania naszej strony.

 

 

Cele, dla których przechowujemy dane

 

"Dane nieosobowe"

 

Korzystamy z danych nieosobowych zebranych od użytkowników na naszej stronie internetowej w formie zagregowanej , aby lepiej zrozumieć , skąd nasi goście pochodzą, które z naszych artykułów cieszą się największą popularnością i pomóc nam w lepszym projektowaniu i organizowaniu naszej strony

 

"Dane osobowe"

 

Będziemy przetwarzać dane osobowe, przekazane nam dobrowolnie przez Państwa, aby przygotować wycenę lub ofertę o jaką nas poprosiliście. Dane te będą też wykorzystane w celu kontaktu zwrotnego na wszelkie zapytania jakie zostały wysłane do nas.

 

"Cookies"

 

Ta strona korzysta z technologii " cookie" . Cookie to mały kawałek tekstu przechowywany przez przeglądarkę na komputerze , na wniosek naszego serwera . Możemy używać plików cookie aby dostarczyć treści dopasowane do Twoich zainteresowań i zapisać twoje osobiste preferencje , dzięki czemu nie trzeba ponownie wprowadzać ich przy każdym połączeniu z naszą stroną internetową. Nasze pliki cookie nie są dostępne dla innych stron internetowych . Nasze cookies rejestruje następujące : Quote Reference ID. Zawsze możesz odrzucić naszą politykę wykorzystywania „cookie”, jeżeli Twoja przeglądarka na to pozwala, lub użyć twojej przeglądarki tak, aby wskazać, kiedy pliki cookie są wysyłane . Można również usunąć pliki cookie z komputera według własnego uznania.

 

 

Sprzedaż firmy

 

Zastrzegamy sobie prawo do przekazywania informacji (w tym danych osobowych) na rzecz osoby trzeciej w przypadku sprzedaży , fuzji , likwidacji, zarządu komisarycznego lub przeniesienie wszystkich lub zasadniczo wszystkich aktywów naszej firmy , pod warunkiem , że osoba trzecia zobowiąże się do przestrzegania warunków zawartych na naszej stronie internetowej „Polityka prywatności” i pod warunkiem, że osoba trzecia używa tylko dane osobowe do celów , które są przewidziane przez nas. Zostaniesz powiadomiony w przypadku takiego przeniesienia , oraz będziesz mieć zapewnioną możliwość zrezygnowania z dalszego przetwarzania twoich danych.

 

 

Aktualizowanie i usuwanie danych osobowych

 

Możesz poinformować nas o wszelkich zmianach w swoich danych osobowych, a zgodnie z naszymi zobowiązaniami wynikającymi z ustaw o ochronie danych (Data Protection Acts 1988 and 2002) spoczywa na nas obowiązek zaktualizowania lub usunięcia twoich danych osobowych w takim przypadku. Aby dowiedzieć się, jakie dane osobowe posiadamy na twój temat lub jeżeli wymagasz, aby twoje dane osobowe zostały zaktualizowanie, zmienione lub usunięte z naszej bazy danych, prosimy o kontakt na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

RightOne Ltd is regulated by Central Bank of Ireland.
Piotr Pelczynski t/a RightOne is regulated by Central Bank of Ireland.
RightOne Ltd Registered Number C93262. Piotr Pelczynski t/a RightOne Registerd Number C48589

RightOne - Dublin
13D Main street, Ongar Village, Dublin 15
t: 01 44 100 22, f: 01 44 100 23,
e: m.sacha@rightone.ie

RightOne - Wexford
69 Clonard Village, Wexford, Co. Wexford
t: 053 91 47752 m: 085 1698442
e: p.pelczynski@rightone.ie


All rights reserved RightOne Ltd. 2012